כדורי שוקולד מטריפים

זמן הכנה 15 דקות
4 מנות

מצרכים

  • 250 גר' ביסקוויטים
  • ½ כוס חלב
  • 3 כפות קקאו
  • ½ כוס סוכר
  • 100 גר' שוקולד מריר
  • 100 גר' חמאה
  • 5 כפיות מדידה אבקת פדיאשור בטעם שוקולד, כפית המדידה מצורפת לפחית
  • המלצה לציפוי: סוכריות קישוט לעוגה או קוקוס

אופן ההכנה

  1. רסקו פתי בר לשברים קטנים (אפשר במעבד מזון)
  2. שימו בקערת זכוכית את השוקולד, הקקאו והחמאה והמיסו עד לקבלת בלילה אחידה
  3. הוסיפו את הסוכר, החלב ואבקת הפדיאשור וערבבו היטב
  4. הוסיפו את שברי הביסקוויטים עד לקבלת תערובת אחידה
  5. שמרו את התערובת כשעה במקרר עד להתייצבות
  6. צרו כדורים וגלגלו בצלוחית עם הציפוי הנבחר

מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.