מוס שוקולד מושלם

זמן הכנה 15 דקות
10 מנות

מצרכים

  • 400 גרם שוקולד מריר 70%
  • 50 גרם חמאה
  • 200 מ"ל שמנת לקצפת
  • 5 כפיות מדידה פדיאשור בטעם שוקולד, כפית המדידה מצורפת לפחית
  • 190 מ"ל מים קרים
  • המלצה לציפוי: שבבי שקדים

אופן ההכנה

  1. המיסו את השוקולד במיקרוגל, הוסיפו לו חמאה וערבבו עד להמסה מלאה
  2. המיסו אבקת פדיאשור במים והוסיפו לתערובת השוקולד. ערבבו בבלנדר עד למרקם קרמי
    שימו לב: מומלץ להשתמש בבלנדר. קשה להגיע למרקם הרצוי בעזרת מזלג או מטרפה
  3. הקציפו את השמנת המתוקה והוסיפו לשוקולד. הניחו לתערובת להתמזג.
  4. פזרו מעל שבבי שקדים והגישו

מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.