
מקרוני גבינה
זמן הכנה
25 דקות
6 מנות
מצרכים
- 200 גרם פסטה מקרוני
- 1.5-2 כוסות חלב
- 1/2 בצל קצוץ
- 1 עלה דפנה
- 1 כף קמח
- 1 כף חמאה
- 3 כפיות מדידה אבקת פדיאשור בטעם וניל, כפית המדידה מצורפת לפחית
- 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
- 50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
- קורט מלח
- פלפל לבן לתיבול
אופן ההכנה
- המיסו במחבת את החמאה והוסיפו את הקמח. ערבבו, אך אל תתנו לרביכה להשחים. צננו.
- חממו את החלב ואבקת הפדיאשור עד לסף רתיחה למשך 30 דקות יחד עם הבצל הקצוץ ועלה הדפנה.
- הוציאו את הבצלים, הוסיפו את רביכת הקמח והחמאה והביאו לרתיחה עד להסמכת התערובת.
- הוסיפו את הגבינות המגורדות והתבלינים, ושמרו על חום הרוטב.
- בשלו את הפסטה במים רותחים שהומלחו עד לדרגת "אל דנטה". אל תתנו לפסטה להתרכך יתר על המידה.
- סננו את הפסטה, ערבבו עם רוטב הגבינה והגישו חם.
מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.
*לשימוש בהמלצה ובפיקוח רפואי ו/או דיאטן-תזונאי