שוקו חם
זמן הכנה 5 דקות
מצרכים
- 190 מ"ל מים רותחים
- 5 כפיות מדידה של פדיאשור שוקולד
- 1/4 כוס חלב
אופן ההכנה
- חממו בסיר קטן מים רותחים עם אבקת פדיאשור וערבבו קלות.
- הוסיפו חלב והמשיכו לערבב עד לרתיחה.
- מזגו לכוסות וקשטו עם מרשמלו.
תהנו 🙂
מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.
*לשימוש בהמלצה ובפיקוח רפואי ו/או דיאטן-תזונאי
מתכונים טעימים נוספים עם פדיאשור: