שוקו חם

זמן הכנה 5 דקות

מצרכים

  •  190 מ"ל מים רותחים
  • 5 כפיות מדידה של פדיאשור שוקולד
  • 1/4 כוס חלב

אופן ההכנה

  1. חממו בסיר קטן מים רותחים עם אבקת פדיאשור וערבבו קלות.
  2. הוסיפו חלב והמשיכו לערבב עד לרתיחה.
  3. מזגו לכוסות וקשטו עם מרשמלו.

תהנו 🙂

מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

*לשימוש בהמלצה ובפיקוח רפואי ו/או דיאטן-תזונאי

מתכונים טעימים נוספים עם פדיאשור: