מקרוני גבינה

זמן הכנה 25 דקות
6 מנות

מצרכים

300 גרם מקרוני
3 כפות חמאה
3 כפות קמח
2 כוסות חלב
2 כפות מדידה של פדיאשור וניל
2 כוסות של גבינה מגורדת
4 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה

1. בשלו 300 גרם מקרוני במים רותחים לפי הוראות היצרן.

2. בסיר נפרד המיסו 3 כפות חמאה.

3. הוסיפו לסיר 3 כפות קמח ומזגו בהדרגה 2 כוסות חלב וערבבו עד למרקם אחיד.

4. הוסיפו 2 כפיות מדידה של פדיאשור וניל.

5. הוסיפו 11/2 כוסות של גבינה מגורדת.

6. ערבבו את המקרוני יחד עם הרוטב ושפכו את התערובת לתבנית משומנת קלות.

7. בקערה נפרדת ערבבו 1/2 כוס גבינה מגורדת עם פירורי הלחם ופזרו מעל המקרוני.

8. אפו כ-10 דקות בחום של 200 מעלות.

מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

*לשימוש בהמלצה ובפיקוח רפואי ו/או דיאטן-תזונאי

מתכונים טעימים נוספים עם פדיאשור: