פירה תפוח אדמה ובטטה
זמן הכנה 45 דקות
מצרכים
- 2 תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחתוכים לרבעים או 155 גר'
- 1 בטטה , קלופה וחתוכה לרבעים או 140 גרם
- 30 גרם חמאה
- 3 גרם מלח
- קורט כפית פלפל לבן טחון
- 1/4 כוס שמנת לבישול
- 2 כפיות מדידה אבקת פדיאשור בטעם וניל, כפית המדידה מצורפת לפחית
אופן ההכנה
- הרתיחו את תפוחי האדמה והבטטות בכלים נפרדים, בשלו עד שיהיו מוכנים.
- סננו מנוזלים מיותרים ורסקו בעודם חמים.
- ערבבו היטב שמנת ואבקת הפדיאשור.
- הוסיפו את התערובת לתפוחי האדמה והבטטה המרוסקים.
- הוסיפו גם את החמאה, המלח והפלפל הלבן. ערבבו היטב. שימו לב שלא לערבב יתר על המידה.
מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.
*לשימוש בהמלצה ובפיקוח רפואי ו/או דיאטן-תזונאי
מתכונים טעימים נוספים עם פדיאשור: