פודינג שוקולד ואבוקדו עשיר ומזין

זמן הכנה 10 דקות

מצרכים

  • 1/2 אבוקדו גדול
  • 1 בננה
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 4 כפיות מדידה של פדיאשור שוקולד
  • 1/2 כוס קרם קוקוס
  • לקישוט: פירות יער לפי הטעם.

אופן ההכנה

  1. הוסיפו לבלנדר את כל הרכיבים וטחנו אותם עד לתערובת חלקה.
  2. חלקו את התערובת ל-3 כוסות הגשה.
  3. קשטו עם פטל וגרעיני רימון.

בתיאבון 🙂

 

מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

*לשימוש בהמלצה ובפיקוח רפואי ו/או דיאטן-תזונאי

מתכונים טעימים נוספים עם פדיאשור: