מקרוני גבינה
זמן הכנה 25 דקות
6 מנות
מצרכים
300 גרם מקרוני
3 כפות חמאה
3 כפות קמח
2 כוסות חלב
2 כפות מדידה של פדיאשור וניל
2 כוסות של גבינה מגורדת
4 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
1. בשלו 300 גרם מקרוני במים רותחים לפי הוראות היצרן.
2. בסיר נפרד המיסו 3 כפות חמאה.
3. הוסיפו לסיר 3 כפות קמח ומזגו בהדרגה 2 כוסות חלב וערבבו עד למרקם אחיד.
4. הוסיפו 2 כפיות מדידה של פדיאשור וניל.
5. הוסיפו 11/2 כוסות של גבינה מגורדת.
6. ערבבו את המקרוני יחד עם הרוטב ושפכו את התערובת לתבנית משומנת קלות.
7. בקערה נפרדת ערבבו 1/2 כוס גבינה מגורדת עם פירורי הלחם ופזרו מעל המקרוני.
8. אפו כ-10 דקות בחום של 200 מעלות.
מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.
*לשימוש בהמלצה ובפיקוח רפואי ו/או דיאטן-תזונאי
מתכונים טעימים נוספים עם פדיאשור: