פודינג שוקולד ואבוקדו עשיר ומזין
זמן הכנה 10 דקות
מצרכים
- 1/2 אבוקדו גדול
- 1 בננה
- 2 כפות אבקת קקאו
- 4 כפיות מדידה של פדיאשור שוקולד
- 1/2 כוס קרם קוקוס
- לקישוט: פירות יער לפי הטעם.
אופן ההכנה
- הוסיפו לבלנדר את כל הרכיבים וטחנו אותם עד לתערובת חלקה.
- חלקו את התערובת ל-3 כוסות הגשה.
- קשטו עם פטל וגרעיני רימון.
בתיאבון 🙂
מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.
*לשימוש בהמלצה ובפיקוח רפואי ו/או דיאטן-תזונאי
מתכונים טעימים נוספים עם פדיאשור: