פירה תפוח אדמה ובטטה

זמן הכנה 45 דקות

מצרכים

  • 2 תפוחי אדמה קטנים, קלופים וחתוכים לרבעים או 155 גר'
  • 1 בטטה , קלופה וחתוכה לרבעים או 140 גרם
  • 30 גרם חמאה
  • 3 גרם מלח
  • קורט כפית פלפל לבן טחון
  • 1/4 כוס שמנת לבישול
  • 2 כפיות מדידה אבקת פדיאשור בטעם וניל, כפית המדידה מצורפת לפחית

אופן ההכנה

  1. הרתיחו את תפוחי האדמה והבטטות בכלים נפרדים, בשלו עד שיהיו מוכנים.
  2. סננו מנוזלים מיותרים ורסקו בעודם חמים.
  3. ערבבו היטב שמנת ואבקת הפדיאשור.
  4. הוסיפו את התערובת לתפוחי האדמה והבטטה המרוסקים.
  5. הוסיפו גם את החמאה, המלח והפלפל הלבן. ערבבו היטב. שימו לב שלא לערבב יתר על המידה.

מתכון זה הינו המלצה בלבד. ערכי רכיבי המוצר עלולים להשתנות לאחר חימום או הקפאה.

*לשימוש בהמלצה ובפיקוח רפואי ו/או דיאטן-תזונאי

מתכונים טעימים נוספים עם פדיאשור: